Quarantaine is een goed moment om oude klassiekers opnieuw te bekijken of nieuwe films en series te ontdekken. Door het beperkte aanbod van Netflix ben je zo heen. Een streamingplatform met betere alternatieven is Disney+. Dit platform is nog niet zo lang in Nederland, en daarom nog niet zo bekend. Zonde, want onderstaande films en series zijn echt wel de moeite.

Heb je nog geen Disney+? Klik dan hier om het een week gratis uit te proberen! 

Ratatouille

Wie zegt dat animatiefilms alleen voor kinderen zijn, heeft nooit ratatouille gekeken. Beleef de klassieker weer en laat je 13 jaar terug in de tijd nemen. Ken je de scene nog waarin Remy een champignon klaar wil maken tijdens een storm en daardoor door de bliksem geraakt wordt? Omdat de animators geen idee hadden hoe een champignon die door de bliksem geraakt wordt eruit ziet, hebben ze een echte champignon met een keukenbrander aangepakt om dit zo realistisch mogelijk in beeld te kunnen brengen.

De Star Wars Saga

Een van de grootste lokkers van Disney+ is toch wel de gehele Star Wars saga. Sinds Disney de rechten van deze serie heeft opgekocht worden er gelukkig ook weer nieuwe delen gemaakt. Niet alleen staan de oude én nieuwe films op het platform, ook de Starwars serie Mandalorian is hier te streamen. Onbeperkt genieten voor Starwars fans van jong en oud.

The Pirates of the Carribean

Voor mij was deze serie misschien wel een doorslaggevende factor om Disney+ te proberen. Vrijwel iedereen weet hoe Johnny Depp Jack Sparrow speelt, maar niet iedereen heeft alle vijf de delen gezien. Gelukkig heeft heel Nederland, en eigenlijk heel de wereld nu, voldoende tijd om dit soort parels te zien.

Coco

Coco neemt de kijker anderhalf uur mee naar de tradities van Mexico. De kleurrijke film weet zowel trieste aspecten als hele vrolijke delen te combineren, zoals alleen Disney dat kan. Voeg daar Mariachi muziek bij, en je hebt het meesterwerk dat Coco werkelijk is.

ALLE Marvel films

Als er een streamingdienst zou bestaan die enkel en alleen de Marvel films zou hebben, zou ik mij daar al op abonneren. Disney+ maakt het mogelijk om (legaal) alle films van je favoriete superhelden te zien. Iron Man, Thor, Captain America of ze allemaal bij elkaar in de films van Avengers. Deze films staan garant voor tientallen uren kijkplezier.

The Sound of Music

The Hiiiiiils are aaaaliveee, ook deze klassieker is te vinden op Disney+, Bijna drie uur lang volg je de familie Von Trapp die in de Tweede Wereldoorlog Oostenrijk wil ontvluchten. Plof met z’n alle op de bank, zorg voor snacks in de buurt en zing alle klassiekers mee uit volle borst.

Toy Story

Het mooie aan Disney+ is dat je continue momenten uit je jeugd herbeleeft. De films van Toy Story zijn hier een perfect voorbeeld van. Geniet van alle vier de delen, thuis op de bank.

Avatar

Voor veel mensen staat Disney+ alleen maar voor animatiefilms. Dit is verre van waar. James Cameron’s Avatar bewijst dit tegendeel kei- en keihard. Bekijk een van de meest succesvolle films ooit, waar en wanneer je wil met Disney+.

The Incredibles

Misschien wel mijn favoriete film ooit: The Incredibles. Niet iedereen had hier dezelfde mening over helaas. De film was niet zo’n succes als z’n voorganger, Finding Nemo. Maar gelukkig was de film succesvol genoeg voor een tweede deel: Incredibles 2. Beiden films zijn te zien op Disney+.

Home Alone

Voor veel mensen is deze film onlosmakelijk verbonden aan Kerst. Eigenlijk is het ook wel een zekerheid dat Home Alone te zien is tijdens de kerstdagen. Op Disney+ is de reeks Home Alone films nu het gehele jaar door te zien.

Disney+ gratis proberen

Heb je nog geen Disney+ maar ben je door deze lijst toch wel heel benieuwd of de streamingdienst wat voor jou is? Je kunt Disney+ nu een hele week gratis uitproberen, ook zonder creditcard. Hierna kost het slechts €6,99 per maand, een stuk minder dan concurrenten als Netflix.

Heb je nog geen Disney+? Klik dan hier om het een week gratis uit te proberen!

Deel dit bericht met andere thuisblijvers

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on reddit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *